Cupper - Čarobni čaji, v katere se boste zaljubili! Cupper Flower Power prinaša naše štiri najljubše rože v skodelici in je ravno pravi čaj za sive dni. Uživajte v cvetočem okusu rdečih in belih cvetov hibiskusa, cvetja kamilice in bezga.  " /> Cupper - Čarobni čaji, v katere se boste zaljubili! Cupper Flower Power prinaša naše štiri najljubše rože v skodelici in je ravno pravi čaj za sive dni. Uživajte v cvetočem okusu rdečih in belih cvetov hibiskusa, cvetja kamilice in bezga.  "> Cupper - Čarobni čaji, v katere se boste zaljubili! Cupper Flower Power prinaša naše štiri najljubše rože v skodelici in je ravno pravi čaj za sive dni. Uživajte v cvetočem okusu rdečih in belih cvetov hibiskusa, cvetja kamilice in bezga.  ">

BIO ČAJ POWER FLOWER, 50g (20 vrečk)

3,69

Koda:CUPPE4135 Kategoriji ,

Cupper – Čarobni čaji, v katere se boste zaljubili!
Cupper Flower Power prinaša naše štiri najljubše rože v skodelici in je ravno pravi čaj za sive dni. Uživajte v cvetočem okusu rdečih in belih cvetov hibiskusa, cvetja kamilice in bezga.

 

2 na zalogi

Opis

BIO ČAJ FLOWER POWER, 35 g (20 vrečk)
Sestavine: bezeg* (35%), cvetovi kamilice * (25%), rdeči cvetovi hibiskusa * (20%), beli cvetovi hibiskusa * (20%). =preverjeno EKOloško pridelano.
Cupper Flower Power prinaša naše štiri najljubše rože v skodelici in je ravno pravi čaj za sive dni. Uživajte v cvetočem okusu rdečih in belih cvetov hibiskusa, cvetja
kamilice in bezga. Hraniti na suhem in hladnem. Datum uporabe je odtisnjen na embalaži izdelka. Neto količina: 35 g.
Priprava: čajno vrečko prelijte s svežo, vrelo vodo (100°C) in pustite čaj 7-8 minut. Uživajte!
Pridelano po standardih Fairtrade. Proizvajalec: Allos Hof-Manufaktur GmbH, Nemčija. Prodaja: Inter Marketing d.o.o., Dunajska cesta 103, 1000 Ljubljana, tel.:013603340.
Kontrolira: GB-ORG-05.Poreklo: EU/non EU.