Čisto, dezodorirano kakavovo maslo » HAND IN HAND« trgovine iz  Dominikanske republike in Bolivije. Je blagega okusa in idealno za doziranje zaradi oblike čipsa." /> Čisto, dezodorirano kakavovo maslo » HAND IN HAND« trgovine iz  Dominikanske republike in Bolivije. Je blagega okusa in idealno za doziranje zaradi oblike čipsa."> Čisto, dezodorirano kakavovo maslo » HAND IN HAND« trgovine iz  Dominikanske republike in Bolivije. Je blagega okusa in idealno za doziranje zaradi oblike čipsa.">

BIO KAKAVOVO MASLO V KOŠČKIH, 100g

3,29

Čisto, dezodorirano kakavovo maslo » HAND IN HAND« trgovine iz  Dominikanske republike in Bolivije. Je blagega okusa in idealno za doziranje zaradi oblike čipsa.

2 na zalogi

Opis

BIO KAKAVOVO MASLO V KOŠČKIH, 100g

Sestavine: kakavovo maslo* v koščkih  * =preverjeno EKOloško pridelano.
Vsebuje: kakav. Čisto, dezodorirano kakavovo maslo » HAND IN HAND« trgovine iz  Dominikanske republike in Bolivije. Je blagega okusa in idealno za doziranje zaradi oblike čipsa. Neto količina: 100 g. 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g živila: Energijska vrednost 3700 kJ/ 900 kcal, maščobe 100 g (od tega nasičene maščobe 60,4 g), ogljikovi hidrati 0 g (od tega sladkorji 0 g ), vlaknine 0g,  beljakovine 0 g, sol 0 g.
Kontrolira: DE-OKO-006. Poreklo: kmetijstvo izven EU.

 

Dodatne informacije

Brez laktoze

Vegansko