BIO MLADO GOVEJE MLETO MESO

Placeholder

13,03

Koda:9634 Kategoriji ,

Eko govedina – mleto meso je od goved vzrejenih na ekoloških kmetijah po ekoloških standardih. Meso je sočno, kompaktno, pri pripravi lepo zadiši in je primeren za polnjene paprike, čufte, omake za testenine, raguje, dobro začinjenega lahko uporabimo za čevapčiče in pleskavice.

Ni na zalogi

Opis

Sveže meso, ki ga lahko kupite v naši prodajalni je označeno z oznako ekološko, ki jamči kontrolo ter z deklaracijo, ki zagotavlja sledljivost. Pri nakupu mesa in mesnih izdelkov mora biti kupec še dodatno pozoren pri oznakah, tukaj mora ekološki znak nujno spremljati tudi ovalni žig, ki kupcu zagotovi, da je artikel izdelan v obratu, ki je registriran pri VURS-u kar zagotavlja popolno sledljivost tehnološkega procesa in njegovih sestavin.
Ekološko kmetijstvo ne zagotavlja samo proizvodnje zdravih živil, temveč tudi trajnostno obdelovanje naše narave in kulturne krajine. Ob enem pa ohranjanje in vzdrževanje naravnih virov za prihodnje generacije predstavlja vprašanje preživetja. Eko govedina – mleto meso je od goved vzrejenih na ekoloških kmetijah po ekoloških standardih. Meso je sočno, kompaktno, pri pripravi lepo zadiši in je primeren za polnjene paprike, čufte, omake za testenine, raguje, dobro začinjenega lahko uporabimo za čevapčiče in pleskavice.
Izdelka ne pošiljamo po pošti in ga lahko kupite naši trgovini, meso in mesne izdelke vam pa lahko tudi dostavimo. Cena dostave je po dogovoru in je odvisna od količine naročenih izdelkov in razdalje do kupca.

Dodatne informacije

Brez glutena

Brez laktoze