Odlična temna čokoladna kuvertura, z visokim deležem aromatičnega, fino suhega kakava s pridihom burbonske vanilje dopolnjuje vaše kolače, pecivo in čokolado. Iz kakava in sladkorja iz poštene trgovine." /> Odlična temna čokoladna kuvertura, z visokim deležem aromatičnega, fino suhega kakava s pridihom burbonske vanilje dopolnjuje vaše kolače, pecivo in čokolado. Iz kakava in sladkorja iz poštene trgovine."> Odlična temna čokoladna kuvertura, z visokim deležem aromatičnega, fino suhega kakava s pridihom burbonske vanilje dopolnjuje vaše kolače, pecivo in čokolado. Iz kakava in sladkorja iz poštene trgovine.">

BIO TEMNA ČOKOLADNA KUVERTURA, 200g

3,69

Koda:RAPU6549 Kategoriji ,

Odlična temna čokoladna kuvertura, z visokim deležem aromatičnega, fino suhega kakava s pridihom burbonske vanilje dopolnjuje vaše kolače, pecivo in čokolado. Iz kakava in sladkorja iz poštene trgovine.

Opis

Bio temna čokoladna kiuvertura, 200g
Sestavine: kakavova masa*, trsni sladkor*, kakavovo maslo *, emulgator: sojin lecitin*, burbonska vanilja*.
*preverjeno EKOloško pridelano.
Vsebuje naslednje alergene sestavine: soja.
Hranilna vrednost (100 g): energijska vrednost 560 kJ/2330 kcal, maščobe 37 g (od tega nasičene maščobe 22 g), ogljikovi hidrati 45 g (od tega sladkorji 39 g), beljakovine 7,4 g, sol 0,08 g.
Kontrolira: ITBIO-014