BELA ČOKOLADA Z MANGOM IN MALINAMI IN S STEVIO, 40g


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/eko-market.si/public_html/wp-content/themes/greenville/woocommerce/single-product/product-image.php on line 34

2,09

Koda:CAVAL0043 Kategoriji ,

Prava belgijska bela čokolada z mangom in malinami, brez dodanega sladkorja. Za sladek okus je poskrbljeno z naravnimi in brez-kaloričnimi sladili (stevia in eritritol).

Ni na zalogi

Opis

BELA STEVIA ČOKOLADA S KOŠČKI MANGA IN MALIN IN Z NARAVNIMI SLADILI
Prava belgijska bela čokolada z mangom in malinami, brez dodanega sladkorja. Za sladek okus je poskrbljeno z naravnimi in brez-kaloričnimi sladili (stevia in eritritol). Naravne Sestavine. Brez GSO, jajc.
Sestavine: Kakavovo maslo, mleko v prahu, prehranske vlaknine (dekstrin, inulin, oligofruktoza), sirotka v prahu, naravna sladila (eritritol, steviol glikozid (stevia)), posneto mleko v prahu, koščki liofiliziranega manga 4,6% in maline 2,7%, emulgator: sojin lecitin, naravne arome.
Proizvedeno v tovarni kjer predelujejo mlečne beljakovine, žito in oreščke.

POVPREČNA Hranilna vrednost (100 g): Energijska vrednost 487kcal/2039kJ, beljakovine 12,5 g, ogljikovi hidrati 34,4 g (polioli 8,9 g, sladkorji 21,5 g), maščoba 34,9 g (nasičenih 22 g), sol 0,4 g, vlaknine 13,7 g.
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.