BIO LEŠNIKI, 150g


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/eko-market.si/public_html/wp-content/themes/greenville/woocommerce/single-product/product-image.php on line 34

4,79

Koda:KOSE150 Kategoriji ,

Lešniki, pridelani po načelu integrirane pridelave sadja in nadzirani s strani pooblaščenih kontrolnih organizacij. V nasade uvajamo okolju prijazne tehnologije.

Ni na zalogi

Opis

Lešniki, pridelani po načelu integrirane pridelave sadja in nadzirani s strani pooblaščenih kontrolnih organizacij. V nasade uvajamo okolju prijazne tehnologije. Prevladujeta integrirana in ekološka pridelava, ki ju redno preverjajo pooblaščene inštitucije za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu. V primerjavi z velikimi, t.i. ‘industrijskimi’ pridelovalci v tujini, je za naše nasade značilna bolj konservativna, včasih tudi ročna obdelava in sonaravna pridelava z minimalno uporabo kemičnih sredstev. Tehnološki postopki, ki jih izvajamo v nasadih ter redno in pravočasno pobiranje in ustrezna dodelava (sušenje in skladiščenje) zagotavljajo dolgotrajno visoko kakovost lešnikov. Ravno po kakovosti se slovenski lešniki iz sortnih nasadov ločijo od večine uvoženih plodov, ki jih najdemo na slovenskem trgu.

Dodatne informacije

Brez laktoze

Vegansko