BIO MANDLJI, 200g


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/eko-market.si/public_html/wp-content/themes/greenville/woocommerce/single-product/product-image.php on line 34

6,19

Koda:BUF8131 Kategoriji ,

Mandelj je seme mandljevega drevesa, za katerega se meni, da izvira v Aziji in Severni Afriki. Mandelj je bil cenjen že od začetkov človeške zgodovine. Arheologi so našli sledi pridelave mandljev, ki sega v čas Asircev in antičnih Perzijcev. Oni so uporabljali mandlje tako za hrano, kot za zdravilo.

Opis

Bio mandlji, 200g
Sestavine: mandlji* *= Iz kontrolirane ekološke pridelave
Hranilna vrednost ( 100g):
Energijska vrednost 2379kJ/575kcal, beljakovine 21, ogljikovi hidrati 7,4g (od tega sladkorji 3,9g), maščobe 49,7g (od tega nasičene 3,7g), vlaknine 14,3g, sol 0,0g.
Mandelj je seme mandljevega drevesa, za katerega se meni, da izvira v Aziji in Severni Afriki. Mandelj je bil cenjen že od začetkov človeške zgodovine. Arheologi so našli sledi pridelave mandljev, ki sega v čas Asircev in antičnih Perzijcev. Oni so uporabljali mandlje tako za hrano, kot za zdravilo. Mandljevec po navadi zraste do višine 6 do 9m. Mandelj je sladek, hranljiv in odličen vir magnezija, kalija in fosforja.
Izdelek lahko vsebuje sledi: indijskih oreščkov, lešnikov, arašidov, sezama, soje, žit ( glutena).
Kontrolira: SI-EKO-003

Dodatne informacije

Vegansko